Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding N201

Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijdingHoofddorp, 26 augustus – Bij een aanrijding op de N201 zijn maandagochtend twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond kwart voor tien op de kruising N201 met de Drie Merenweg. Één van de personenwagens kwam door de aanrijding op z’n zijkant terecht.

Hulpdiensten kwamen massaal op het ongeval af. De brandweer heeft de auto, die op zijn kant lag, gestut en samen met de ambulancemedewerkers het slachtoffer uit de auto bevrijd. Dit slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, het slachtoffer uit de andere wagen is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet met de ambulance mee.

De brandweer heeft het voertuig weer op de wielen gezet en beide voertuigen moesten versleept worden. Als gevolg van de aanrijding liep het verkeer een flinke vertraging op. Vermoedelijk is de laagstaande zon de oorzaak van het ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding N201 vko 004 Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijding Hoofddorp: Auto op zijn kant na aanrijdingDSCF2146 DSCF2150 DSCF2153 DSCF2162 DSCF2167 DSCF2176 DSCF2186

Misschien vindt u dit ook interessant?